top of page

ABOUT ARMASTEEL

Armasteel werd opgericht in 1971 en heeft sindsdien meer dan 45 jaar ervaring opgebouwd in het op maat knippen, buigen, prefabriceren en het plaatsen op de werf van wapening voor alle soorten bouwwerken gaande van algemene infrastructuurwerken, utiliteitsbouw, haven- en spoorwegconstructies, diepwanden tot de meer gespecialiseerde levering van cryogene wapening.

Met haar omvangrijke productiehal en uitgebreid machinepark vormt opslag en productiecapaciteit hierbij geen enkele belemmering.

 

Armasteel is al jarenlang marktleider voor de wapening van doorlopend gewapend beton voor wegen en rotondes dankzij een in huis ontwikkelde speciale wegenligger.

 

Daarboven is de vennootschap door de jaren uitgegroeid tot een competentiecenter voor de eigen productie van draadstangen en levering van mechanische staalverbindingen van het conische type LENTON of het metrische type ROLLTEC.

 

Voor grootschalige bouwprojecten met een lange looptijd kan in overleg met de aannemer en samen met haar bankiers gebruik worden gemaakt van bijzondere financiële instrumenten om een vaste prijs te garanderen voor de gehele duur van de werf.

 

Het moderne productie- en logistiek proces worden aangestuurd door een op maat ontwikkelde software die, naast een traceerbaarheid van het gebruikte staal, de volledigheid en juistheid van de leveringen garandeert vanaf de ingave van de staalborderellen tot de belading van de vrachtwagens.

 

Begin 2017 werd onder eigen management Arma Team d.o.o. opgericht, een vennootschap naar Sloveens recht die, naast de bestaande jarenlange relaties met professionele onderaannemers, exclusief plaatsingen voor Armasteel zal uitvoeren. Hiermee wordt tegemoet gekomen aan de verstrengende wettelijke vereisten en regelgevingen terwijl toch de kwaliteit van het werk en de opgelegde deadlines beter onder controle kunnen worden gehouden.

 

Alle wapening draagt de BENOR certificatie als verwerker onder het n° 601 en als verdeler onder het n° 65. Zij beschikt eveneens over een certificatie AFCAB voor leveringen naar Frankrijk.

 

ARMASTEEL staat volledig onder controle van een Belgisch management en opereert 100% onafhankelijk van enige aannemersgroep. Dit garandeert de confidentialiteit van uw plannen en werkmethoden.

About: Inner_about
bottom of page